Preview Mode Links will not work in preview mode

Hjärnpodden - Kristina Bähr


Kristina Bähr är barnläkarspecialist, professionell coach och chefshandledare. Driver Exist.se sedan 2010 med fokus på att öka förståelsen för vår hjärna och att vara människa.

Här hittar du korta podcast-avsnitt där du kan lära dig mer om människors beteende kopplat till hjärnans arbetssätt och funktion.  

May 14, 2017

Född sensitiv heter boken som prinsessan Märtha Louise av Norge och hennes kollega Elisabeth Nordeng har givit ut under 2017 på norska. Senare under året kommer boken även ges ut på svenska. I det här avsnittet pratar vi om hur det varit att ha en högkänslighet med sig i livet utan att först förstå vad det handlar om, för att senare kunna lära sig att hantera denna begåvning och sätta gränser. Det handlar om att se att våra olikheter bidrar till helheten. Märtha Louise och Elisabeth delar med sig av sina olika erfarenheter och olika förhållningssätt till högkänsligheten genom livet. Elisabeth och Märtha Louise har drivit sitt företag tillsammans sedan 2007 och har givit ut flera böcker. Mer information om företaget hittar du på soulspring.no Avsnittets ljudkvalitet är tyvärr lite bristfällig, men förhoppningsvis ska samtalet ändå kunna bidra till inspiration och igenkänning. För kontakt med Kristina mailar du till kontakt@hjarnpodden.se