Preview Mode Links will not work in preview mode

Hjärnpodden - Kristina Bähr


Kristina Bähr är barnläkarspecialist, professionell coach och chefshandledare. Driver Exist.se sedan 2010 med fokus på att öka förståelsen för vår hjärna och att vara människa.

Här hittar du korta podcast-avsnitt där du kan lära dig mer om människors beteende kopplat till hjärnans arbetssätt och funktion.  

May 2, 2016

I detta tredje avsnitt om att leda med hjärnan pratar KristinaBähr med Eva Hamboldt igen utifrån neuroledarskapsperspektivet,alltså hur vi kan ha nytta av att veta hur hjärnan arbetar för attha tillgång till våra kognitiva förmågor på jobbet. När vimänniskor känner oss stressade eller hotade kommer vi behöva hittasätt för att självreglera våra impulser, eftersom vi stänger avvåra kognitiva förmågor annars till förmån för våraförsvarsbeteenden.

Det har ju visat sig att det går att träna och att det har godahälsoeffekter, effekter på effektivitet och samarbete på jobbet. Omolika sätt att träna självreglering och vad det får för effekterpratar vi om i detta avsnitt.

Eva Hamboldt går att nå via LinkedIn och Kristina Bähr når dulättast på kristina@exist.se Eva Hamboldt arbetar somneuroledarskapskonsult på Inferno Communications och har enbakgrund inom kommunikation. Kristina Bähr är barnläkare ochchefshandledare på Exist.se.